Confirmació assistència:

Nom

Centre escolar

Correu electrònic

Telèfon

 


 

 

Benvolguts/udes,

Des del Centre Excursionista de Catalunya (CEC) apostem per la descoberta i el gaudi de la natura des de l’òptica mes àmplia: pedagògica, lúdica, esportiva, cultural i científica.

El CEC, fundat l’any 1876 com a conseqüència de la Renaixença, ha jugat un paper rellevant al llarg dels seus 141 anys en la història del nostre país, fent contribucions molt rellevants en el món científic, cultural i sobretot de coneixement i estima del territori.

Dins del procés d’obertura on ens trobem, una de les línies d’actuació estratègica és la que fa referència a infants i joves. En aquest sentit, tenim diversos projectes oberts i un d’ells és el de col·laboració amb els centres escolars, tot integrant-nos en el seu pla docent pel que fa a la descoberta responsable de la natura.

Els darrers anys hem pogut col·laborar amb més de 100 centres escolars i només el darrer any hem gestionat activitats per a 4.000 nois i noies. La nostra experiència i el contacte amb els centres ens ha confirmat que és una col·laboració d’alt valor, on les sinèrgies es posen de manifest de forma molt evident i satisfactòria.

Per això us convidem a una trobada a la sala d’actes de la nostra entitat el dia 29 de juny del 2018 a les 11:00 h, on tindrem l’oportunitat de conèixer-nos, resoldre els vostres dubtes i recollir les vostres expectatives.

Us esperem amb molta il·lusió,

Eduard Cayón i Costa
President del Centre Excursionista de Catalunya

____________________________________________________________________________________

INVITACIÓ

L’acte tindrà lloc el proper divendres 29 de juny a les 11:00 hores a la seu social del CEC, carrer del Paradís, 10, Barcelona.

Programa:

– 11:00 h.: Benvinguda. Presentació del CEC i el nou projecte de Centres Escolars.

– 11:30 h.: Presentació proposta : Medi ambient. Inclusió social. Natura i Muntanya.

– 12:00 h: Presentació equip de tècnics i col·laboradors.

– 12:30 h.: Cloenda i pica-pica.

 

Es prega confirmar assistència a l’adreça centresescolars@cec.cat o al telèfon 608 455 405.