• ELS CANVIS ESTACIONALS AL MONTSENY
  • Activitat per a escoles a montserrat

Benvinguts a Centres Escolars del CEC

El Centre Excursionista de Catalunya és una entitat amb 140 anys d’història. Fundat el 1876, al cor de Barcelona antiga, ha comptat amb socis de la talla de Pompeu Fabra o Jacint Verdaguer, i avui dia amb alpinistes d’elit com Jordi Pons o ferran Latorre.

Amb l’afany d’escampar i divulgar l’excursionisme a la societat, i de destacar-ne els valors culturals i científics, el CEC ha dedicat sempre els seus esforços a l’estudi del territori i a la conservació del medi natural. Per tant, per prosseguir amb aquesta llarga trajectòria, en aquests moments ens plantegem projectes nous.

Al CEC creiem fermament en el medi natural com agent educador fonamental. Pensem que les eines que ens proporciona son de valor incalculable. El respecte per la natura, la cultura de muntanya, l’esperit de descoberta i exploració esdevenen els pilars amb els que volem fomentar la nostre tasca educativa.

Volem impulsar l’amor pel territori i les meravelles que ens ofereix, volem crear una capacitat crítica i un sentit de comunitat, on tots col·laborem per crear un futur respectuós amb l’entorn i amb les persones que hi conviuen.

Conèixer a l’equip de Centres Escolars

Els nostre valors

Amb l’afany d’escampar i divulgar l’excursionisme a la societat, i de destacar-ne els valors culturals i científics, el CEC ha dedicat sempre els seus esforços a l’estudi del territori i a la conservació del medi natural. Per tant, per prosseguir amb aquesta trajectòria, ara ho fem extensiu a tots els centres escolar i AMPAS de Catalunya.
Al CEC creiem fermament en el medi natural com agent educador fonamental.
Pensem que les eines que ens proporciona són d’un valor incalculable. El respecte per la natura, la cultura muntanyenca, l’esperit de descoberta i exploració esdevenen els pilars amb els quals volem fomentar la nostra tasca educativa.

Volem impulsar l’amor pel territori i les meravelles que ens ofereix, volem crear una capacitat crítica i un sentit de comunitat, on tots col laborem per crear un futur respectuós amb l’entorn i amb les persones que hi conviuen.

  • Fer conèixer, estimar i respectar el medi natural
  • Despertar l’esperit de descoberta
  • Transmetre els valors de la muntanya
  • Transmetre les tècniques i materials dels esports de muntanya
  • Fomentar el treball en equip
  • Promocionar l’esport a la muntanya com a part important del creixement personal
  • Donar a conèixer el patrimoni natural, històric i social del nostre territori
Fer conèixer, estimar i respectar el medi natural

Fer conèixer, estimar i respectar el medi natural

Les nostres activitats