Al CEC disposem de tot el material, equipaments i professional qualificat per dur a terme, amb garantia i seguretat, totes les activitats que proposem.

CASAL ESCOLAR D’ESTIU

Organitzem activitats seguint l’ideari del CEC, per fer en el mateix centre educatiu, combinades amb sortides en diferents formats: excursions, sortides tècniques, lúdiques, d’activitats aquàtiques…

CALENDARI: Durant les vacances escolars, des de l’última setmana de juny fins a l’última de juliol, i des de la primera setmana de setembre fins al començament de les classes.

ADREÇAT A: Infantil i primària.

Demanar més informació

CASAL ESCOLAR D’HIVERN

Oferim dos formats en aquest espai. Un com a casal d’esquí a Salardú i Andorra, per a la iniciació i perfeccionament en esquí alpí. En segon lloc, un casal al centre educatiu, combinat amb activitats especials com el rocòdrom, els tallers de tècniques, en equipaments del CEC o a la mateixa escola.

CALENDARI: Durant les vacances escolars de Nadal:  23, 28, 29 i 30 de desembre i del 2 al 5 de gener.

ADREÇAT A: Infantil, primària i secundària.

Demanar més informació

CASAL SETMANA SANTA

Organitzem activitats aprofitant les instal.lacions del mateix centre educatiu, combinandes amb sortides en diferents formats: excursions, sortides tècniques, lúdiques, d’activitats aquàtiques…Sempre sent fidels a l’ideari del CEC.

CALENDARI: Durant les vacances escolars de Setmana Santa, des del primer dilluns fins al dijous de la mateixa setmana.

ADREÇAT A: Infantil i primària.

Demanar més informació

VOLS SABER MÉS? FES LA TEVA CONSULTA.

Nombre (requerido)

Correo electrónico (requerido)

Asunto

Mensaje